Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία:

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Μέσω του OpenAg®, επιταχύνουμε την πρόοδο του συστήματος τροφίμων.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στην παραγωγή, την τεχνολογία, τη σύνθεση και την καταχώριση, η UPL έχει αναπτύξει ένα απαράμιλλο φάσμα οικονομικά αποδοτικών βιώσιμων λύσεων και υπηρεσιών.

Μεγαλύτερη παγκόσμια εταιρεία φυτοπροστασίας

(* Βάση του τελευταίου δωδεκάμηνου)

US$

5,2 δισεκατομμύρια

Έσοδα

10,000+

Βάση υπαλλήλων παγκοσμίως

1,4 χιλιάδες

Χορηγηθείσες πατέντες

25

Εγκαταστάσεις Ε&Α

43

Εγκαταστάσεις παραγωγής

No.1

στις βιολύσεις

138

Χώρες με παρουσία σε πωλήσεις

OpenAg® -

Ανοικτή Πρόσβαση στο Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωργίας

Ένα γεωργικό δίκτυο που τροφοδοτεί τη βιώσιμη ανάπτυξη για όλους.

Χωρίς όρια, χωρίς σύνορα.

Γεωργικές λύσεις

Ειδικές εφαρμογές

Σπόροι

Οι σπόροι αποτελούν την πιο κρίσιμη επένδυση των αγροτών, καθώς καλύτεροι σπόροι σημαίνουν καλύτερες αποδόσεις. Το δίκτυο OpenAg® παρέχει εξελιγμένους, υψηλής ποιότητας σπόρους παγκοσμίως μέσω της καινοτομίας για τις τοπικές ανάγκες.

Εφαρμόζουμε την καλύτερη στην κατηγορία μας τεχνολογία σύνθεσης με μια τοπική προσέγγιση για τη σύνθεση μειγμάτων που είναι εξαιρετικά ευέλικτα και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών. Αντιμετωπίζουμε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής των καλλιεργειών και των φυτών μέσω καινοτόμων προϊόντων και καλά σχεδιασμένων θεραπευτικών πλάνων.

Το χαρτοφυλάκιο των βιολύσεων συμβάλλει στην τόνωση, τη θρέψη και την προστασία των καλλιεργειών και, όταν συνδυάζεται με συμβατικά προϊόντα, βελτιώνει την ανθεκτικότητα των καλλιεργειών στους καιρικούς κινδύνους και στη βιοτική καταπόνηση για βελτιωμένη απόδοση, ποιότητα και, κατά συνέπεια, οικονομική ευημερία των παραγωγών με βιώσιμο τρόπο.

Οι απώλειες μετά τη συγκομιδή μπορούν να επηρεάσουν δραστικά την επισιτιστική ασφάλεια. Οι λύσεις μας έχουν σώσει χιλιάδες παγκόσμιους τόνους τροφίμων από την καταστροφή και αναγνωρίζονται ως οι πιο αποτελεσματικές.

Η μείωση της υποβάθμισης του εδάφους και η διατήρηση των υδάτων αποτελούν το θεμέλιο του τρόπου με τον οποίο η UPL εργάζεται προς την κατεύθυνση ενός πιο βιώσιμου γεωργικού συστήματος.

Δελτίο Τύπου

Ανοιχτή συνεργασία

news and press release image

Διαδικτυακή πύλη προμηθευτών

Καλωσορίζουμε τους συνεργάτες μας από όλο τον κόσμο. Αυτή η διαδικτυακή πύλη είναι μια εύκολη πλατφόρμα για να συνδεθούμε, να συνεργαστούμε και να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες σε αξία. Ας αναπτυχθούμε μαζί.

Διαβάστε περισσότερα

NPP

news and press release image

Natural Plant Protection

Στη NPP, ξεκινάμε με τα μικροσυστήματα της φύσης. Όπως τα αόρατα μικρόβια που βελτιώνουν την ανθεκτικότητα των φυτών και τις μικροσκοπικές τεχνολογικές παρεμβάσεις που αυξάνουν τη βιωσιμότητα των καλλιεργειών.

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερα από το δίκτυο OpenAg®