Vul de onderstaande gegevens in:

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen.

We zullen binnenkort contact met u opnemen.

Maak kennis met onze boerenhelden

5de

Grootste gewasbeschermingsbedrijf ter wereld

(* Op basis van twaalf maanden na de balansdatum)

US$

5.2B

Omzet

10.000+

Werknemers wereldwijd

1.4K

Octrooien toegekend

25

R&D-faciliteiten

43

Productiefaciliteiten

Nr.1

In biologische oplossingen

138

Landen met verkoopaanwezigheid

OpenAg® -

Open toegang naar landbouwnetwerk over de hele wereld

Een landbouwnetwerk dat duurzame groei voor iedereen voedt.

Geen limieten, geen grenzen.

Landbouwoplossingen

Speciale toepassingen

Zaden

Zaden vertegenwoordigen de meest cruciale investering voor boeren, want betere zaden betekenen betere oogsten. Het OpenAg®-netwerk biedt wereldwijd geavanceerde zaden van hoge kwaliteit door innovatie voor lokale behoeften.

Wij passen de beste formuleringstechnologie toe met een lokale aanpak voor het formuleren van mengsels die zeer flexibel zijn en inspelen op de behoeften van de klant. Wij richten ons op elke fase van de levenscyclus van gewassen en planten door innovatieve producten en goed ontworpen behandelingsplannen.

Biologische oplossingen-portfolio helpt bij gewasstimulering, voeding en bescherming en verbetert, in combinatie met conventionele producten, de weerbaarheid van gewassen tegen weerrisico's en biotische stress voor een verbeterde opbrengst, kwaliteit en daaruit voortvloeiend financieel welzijn van telers op een duurzame manier.

Verliezen na de oogst kunnen de voedselzekerheid drastisch beïnvloeden. Onze oplossingen hebben wereldwijd duizenden tonnen voedsel van vernietiging gered en worden erkend als één van de meest effectieve.

Het terugdringen van bodemaantasting en waterbehoud vormen de hoeksteen van de manier waarop UPL werkt aan een duurzamer landbouwsysteem.

Nieuws

Persbericht

Open samenwerking

news and press release image

Portaal voor leveranciers

Wij heten onze toeleveringspartners van over de hele wereld welkom. Dit portaal is een gemakkelijk platform voor ons om contact te leggen, samen te werken en kansen om te zetten in waarde. Laten we samen groeien.

Lees meer

NPP

news and press release image

Natural Plant Protection

Bij NPP beginnen we bij de microben van de natuur. Zoals de onzichtbare microben die de veerkracht van planten verbeteren en de microscopisch kleine technologische ingrepen die de duurzaamheid van gewassen vergroten.

Lees meer

Meer over het OpenAg®-netwerk